Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

10 sept. 2019

74. Nu renunța la visele tale!



Fiecare vis pe care îl ai își este dat pentru a te ajuta pe tine și pe cei din jur să trăiești viața pe care ți-o dorești. Crede în tine și lasă sufletul și inima să te ghideze să îți îndeplinești visele tale și ale celor din jurul tău.
Continuă în fiecare zi să mergi în direcția viselor tale. Fă mereu ceea ce te îndeamnă inima și sufletul. Alege mereu cu inima și sufletul și vei face cele mai bune alegeri pentru tine și cei din jur.
Fiecare alegere pe care o vei face te va aduce mai aproape de visele tale. Trebuie doar să crezi în tine și în cei din jur și vei avea puterea, energia și tăria de a-ți îndeplini visele.
Visele tale devin realitate de fiecare dată când faci tot ce îți stă în putere pentru punerea lor în practică. Fă în fiecare zi ceva pentru visele tale și în timp vei ajunge să le îndeplinești.
Privește la viața ta și conștientizează tot ceea ce este necesar pentru a face și schimba pentru a trăi viața pe care ți-o dorești. Nu este nevoie să știi toți pașii pe care îi ai de făcut ci doar să faci în fiecare zi câte ceva pentru visele tale .
Cu cât vei dedica mai mult timp și energie pentru îndeplinirea viselor tale cu atât vei fi mai aproape de îndeplinirea lor. Continuă să dedici timp pentrru visele tale și rezultatele pozitive vor apărea atunci când te aștepți mai puțin.
Notează-ți în fiecare zi pe o agendă toate rezultatele pozitive și negative pe care le-ai obținut în fiecare zi și la final scrie-ți lecțiile de viață pe care le-ai învățat din ceea ce s-a întâmplat în această zi.
A doua zi aplică lecțiile de viață învățate cu o zi înainte, dar și în trecut și în acest mod vei reuși să obții rezultatele pe care le dorești. Cu fiecare rezultat pozitiv vei realiza că visele tale îți creează realitatea pe care o trăești în fiecare zi.
Tot ceea ce credem zi de zi ne aduce în viața noastră oamenii, evenimentele și întâmplările pe care le experimentăm zi de zi, clipă de clipă, noapte de noapte. De aceea este necesar să notăm pe o foaie tot ceea ce credem despre noi și cei din jur.
După ce am notat aceste credințe trebuie să vedem totul prin intermediul legii cauză efect și să conștientizăm tot ceea ce este necesar pentru a ne schimba viața și realitatea pe care o trăim în fiecare zi.
Fiecare conștientizare este menită să ne ajute să ne schimbăm viața și destinul în mod pozitiv. Este nevoie să acționăm și să ne schimbăm felul în care ne privim pe noi și pe cei din jurul nostru.
De fiecare dată când ne concentrăm pe tot ceea ce este pozitiv în viața noastră și a celor din jurul nostru ajungem să creem tot mai multe lucruri pozitive pentru noi și cei din jurul nostru. Este nevoie să ne concentrăm mereu doar pe ceea ce este pozitiv și vom atrage mai multe lucruri pozitive în viața noastră și a celor din jurul nostru.
Ori de câte ori ne concentrăm pe ceea ce este negativ în viața noastră ajungem să atragem în viața și realitatea noastră și mai multe lucruri negative care să ne îndepărtează de visele noastre și de viața pe care dorim să o trăim zi de zi.
Nu renunța la visele tale și lucruri minunate se vor întâmpla în viața ta și a celor din viața ta. Luptă pentru visele tale și fă tot ceea ce ceste necesar pentreu a le îndeplini.  În acest mod vei ajunge să îți schimbi în mod pozitiv viața ta și a celor din jurul tău.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!





0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *