Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

4 sept. 2019

73. Destinul tău este fericirea




De fiecare dată când ești trist/ă adu-ți aminte de momentele pozitive din viața ta în care ai fost fericit/ă. Lasă acele momente să vină pentru a-ți schimba starea de spirit.  
Când starea ta de spirit s-a schimbat, vei observa că multe din lucrurlle care ți-au produs suferință te-au învățat lecții de viață pe care dacă le pui în practică în tot ce faci vei evita suferința.
Aceste lecții de viață trebuie să le constientizezi și să nu eziți să le pui în practică de fiecare dată cînd este nevoie de ele. Doar în acest mod vei evita pe viitor să creezi din nou suferință în viața ta și a celor din jurul tău.
Ori de câte ori te concentrezi pentru a aduce fericirea în viața celor din jur vei avea parte de fericire și în viața ta. Tot ceea ce facem celor din jur primim înapoi în oglindă de la univers și toți oamenii.
Conform legii cauza efect sau legea bumerangului tot ceea ce gândești pozitiv sau negativ, tot ceea ce dorești pozitiv sau negativ, celor din jur te afectează și pe tine. De asemenea tot ceea ce faci pozitiv sau negativ pentru cei din jur se întoarce înapoi la tine și îți schimbă viața în mod pozitiv sau negativ în funcție de ce ai făcut ceror din jurul tău.
Pentru a fi fericit/ă trebuie să îți schimbi atitudinea și comportamentul tău față de cei din jur. Este nevoie să faci mereu lucruri care să aducă fericire celor din jurul tău. Cu cât mai des aduci fericirea celor din jur cu atât mai des vei avea parte de fericire și tu
Este important ca niciodată să nu doresti răul altei persoane pentru că vei avea parte de acel rău și tu. Când o persoană este nervoasă pe tine stai calm și nu îi răspunde cu aceeași monedă.
Tot ceea ce trăești în viața ta succesuri sau eșecuri se datorează gândurilor tale pe care le-ai avut în trecut și le ai în prezent. Dacă vrei să ai parte de fericire și succes emite doar gânduri pozitive și gândește-te mereu doar la ceea ce dorești și evită să te gândești la ceea ce nu dorești în viața ta.
Întodeauna trimite gânduri bune și pozitive tuturor oamenilor din jur și vei avea parte de prietenia oamenilor din jur. De asemenea ajută pe cei din jur ori de câte ori ai ocazia fără să aștepți ceva în schimb și în timp vei fi si tu la rândul tău susținut și ajutat de cei din jur.
De fiecare dată când ești trist ai tendința să te gândești doar la problemele tale și să ai resentimente față de cei din jur Acest mod de gândire nu face decât să atragă și mai multe probleme în viața ta
 Când renunți la resentimente și să te gândești la fericire și la soluțiile necesare de care ai nevoie pentru a fi fericit tu și pentru a-i face fericiți pe cei din jur. În acest fel te îndrepți mereu de la tristețe la fericire.
Poți trece foarte ușor de la suferință la fericire. Trebuie doar să îți amintești ce ai făcut în trecut și ti-a adus fericirea ție și celor din jur, să faci din nou acele lucruri, dar să le adapezi în funcție de situația ta actuală.
Este necesar de asemenea să contientizezi tot ceea ce este nevoie să știi și să faci pentru a rezolva cauzele care ți-au adus suferința.
O dată ce rezolvi cauzele care îți produc suferință poți să te concentrezi pe fericire și să te bucuri de ea ori de câte ori este nevoie.
Așadar rezervă-ți timp în fiecare zi în care să reflecti ce ai făcut astăzi pentru a fi fericit/ă și pentru a face fericit/ă pe cei din jur. O dată ce vei conștientiza ce ai făcut vei ști ce urmează să faci mai departe pentru a te bucura mereu de fericire și împlinire.
Priveste mereu în inima și sufletul tău și lasă-le să te ghideze mereu în toate relațiile cu toți cei din jur și lucruri minunate se vor petrece în viața ta și a celor din jur. Aceste lucruri te vor ajuta să îți schimbi viața si destinul în bine.
Alege mereu cu sufletul și cu inima și ia decizii care să îti aducă fericire și împlinire ție si celor din jur, dar care nu fac rău altor persoane și nu încalcă liberul albitru al celor din jur.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!

0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *