Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

3 sept. 2019

72.Visele ne inspiră să fim mai buni



Ori de câte ori avem un vis și ne luăm față de noi  angajamentul de a-l pune în practică ni se întâmplă lucruri minunate care ne schimbă modul nostru de a fi și a de acționa cu ei din jur. Felul cum suntem cu cei din jur ne aduce experiențe de viață pozitive sau negative.

Toate experiențele de viață pe care le avem le atragem în viața noastră conștient și inconștient. Trebuie să fim atenți la comportamentul nostru cu cei din jur și astfel vom atrage în viața noastră doar persoane care să ne iubească și să ne susțină necondiționat.

Susținerea necondiționată ne ajută să facem pașii necesari de a fi mai buni și generoși cu cei din jur. Bunătatea și generozitatea ne ajută să avem atitudinea potrivită în tot ceea ce facem zi de zi. Atitudinea noastră față de ceea ce trăim zi de zi își pune amprenta asupra noastră pozitiv sau negativ în funcție de modul nostru de a fi.

Atitudinea deschisă față de cei din jur atrage vibrațional în viața noastră tot ceea ce avem nevoie pentru a pune în practică toate visele noastre. Atitudinea închisă și rezervată ține la distanță oamenii și resursele de care avem nevoie pentru a progresa în viață.

Progresul făcut zi de zi aduce beneficii pe termen lung pentru noi și toți cei în viața cărora intrăm. În acest mod schimbăm viața și destinele celor din jur în mod pozitiv. Fiecare persoană schimbată de noi ne aduce energia și puterea de a merge în viață doar în linie dreaptă spre cele mai mărețe vise de ale noastre.

Trebuie să îndrăznim să visăm și să ne scriem modul cum vom pune în practică visele și ideile vor veni de la sine în mod continu și necondiționat. Vă invit să luați o foaie de hârtie și un pix și să scrieți tot ce vă doriți să aveți, să deveniți, toate visele și modul cum vă veți simți la îndeplinirea fiecărui lucru.

Pe o altă pagină notați toate ideile pe care le aveți pentru a obține ceea ce ați notat pe prima pagină. La final veți rămâne surprinși câte idei bune veți găsi. Dacă puneți în practică acele idei viața și destinul dumneavoastră se va schimba în mod radical în mod pozitiv. Astfel veți găsi motivația internă de a găsi argumentele necesare care să vă încurajeze să obțineți în viață tot ce doriți.

Trebuie să credeți în totalitate în capacitatea dumneavoastră de a face lucrurile dorite să devină realitate și tot universul vă va ajuta să obțineți ce visați. Totul pornește de la noi și ceea ce credem despre visele noastre și cei din jur.

Credințele noastre ne ajută sau ne țin pe loc. Trebuie să identificăm ce credințe avem și pe cele care nu ne ajută să le înlocuim cu credințe pozitive care sunt în armonie cu ceea ce ne dorim și visăm. Armonia pe care o creem ne ajută să fim mai buni și mai îngăduitori cu cei din jur, întrucât fiecare are lecțiile sale de viață pe care dacă lșe învață ajunge să atingă ușor orice vis.
Când suntem în  armonie totală cu visele noastre lucruri minunate se petrec în viața noastră și visele noastre prind viață sub ochii noștri spontan și din ușurință.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.

Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *