Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

14 apr. 2012

15.Urări de Paşte



Vă doresc ca Paştele care vine să vă aducă tot ce este mai bine din lume. Să vă apropie mai mult unii de altii să vă facă mai înţelegători şi răbdători cu cei care vă greşesc.Să vă inducă sentimente de iubire şi recunoştinţă faţă de cei care vin în viaţa voastră.
Să vă aducă lumina şi dragostea pe care dumnezeu vi-o oferă în fiecare clipă din viaţa voastră. Să vă aducă liniştea şi pacea sufletească pe care toţi vi-o doriţi. Să vă călăuzeasca paşii spre succesul pe care îl meritati şi pe care inima şi sufletul vostru tânjeste. 
Să vă înconjuraţi doar de lucruri frumoase şi luminoase care să vă facă să radiaţi de bucurie, împlinire şi iubire. Să priviţi fiecare experienţă de viaţă ca pe un fapt care are loc pentru ca voi să mergeţi spre locul pe care vi-l meritaţi în societate. Să zâmbiti alături de cei dragi vouă şi să transmiteţi lumină în viaţa tuturor celor cu care intraţi în contact.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


2 comentarii:

Ioana_Bobocea spunea...

FELICITARI MIHAITA ! UN BLOG EXTRAORDINAR ..CA SI FIINTA TA ,DEALTFEL ,,,DRUM DREPT IN LUMINA IN CONTINUARE !

Mihai spunea...

Multumesc pentru apreciere si lumina.Iti urez sa ai parte de realizari in tot ce faci!

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *