Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

17 apr. 2012

16.Legea Atracţiei si energia partea a 3-a



Toate acțiunile noastre care constau în gesturi, priviri, cuvinte care nouă ni se par banale poartă în ele sentimentele şi gândurile noastre. Acest lucru se datorează faptului că gândurile noastre emană energie. Ele ne transformă pe noi cât şi lumea din jurul nostru.
Orice gând bun sau rău pe care îl îndreptăm asupra lumii se va întoarce asupra noastră însutit. Potrivit legii bumerangului toate gândurile, faptele şi sentimentele noastre pe care le emitem se întorc înapoi la noi schimbându-ne viaţa. De asemenea orice gând negativ îndreptat asupra unei fiinţe îi produce atacuri energetice care îl transformă în rău. Astfel ajungem să ne sabotăm unii pe alţii fără să ne dăm seama.
Dacă în mod frecvent ne gândim la anumite lucruri acestea se înregistrează în univers şi se transformă în program. Dacă ne uităm la un program radio sau tv vom auzi ce e înregistrat acolo şi vom ajunge să facem cum auzim. La fel se întâmplă şi cu gândurile noastre frecvente. Ceea ce auzim în mintea noastră este ce am repetat şi simțit frecvent.
Dacă noi ne gândim continu la ură, răzbunare şi la nedreptatea care ni s-a făcut ajungem să fim deprimaţi şi victime sigure a ceea ce noi am imprimat în timp.
Când ne gândim că se intâmplă ceva rău noi atragem ce e mai rău asupra noastră. Dacă ne gândim că ne vom îmbolnăvi avem toate şansele să ne îmbolnăvim. Dacă ne gândim că vine cineva şi ne jigneste vom  atrage acest lucru şi în realitate.
Când ne supărăm pe cineva aducem prejudicii persoanei respective şi destinului sau.
Orice expresie dură pe care o afirmăm pe un ton dur poate provoca rău atât nouă cât şi celor din jur. Agresivitatea faţă de un om se transformă într-un program de autodistrugere a tuturor rudelor şi copiilor săi. Aceasta influenţă negativă se întoarce împotriva agresorului şi a rudelor acestora.
La nivel de biocâmp omul este în relaţie directă cu toate rudele sale şi orice lovitură se întoarce asupra agresorului şi a familiei acestuia. 
 Ceea ce trăim în prezent este rezultatul gândurilor noastre din trecut, iar viitorul reprezintă gândurile noastre din prezent. Astfel ajungem sa devenim ceea ce gândim. Felul în care gândim ne modelează viaţa. 
În timp putem să ne modelăm personalitatea, însă daca nu ne schimbăm gândurile nu vom reuşi să facem ceva în viaţă. Dacă respectăm o persoană, dar o facem doar de faţadă şi în gândurile noastre îi purtăm pică, ne vom sabota în momentele când vom dori să realizăm ceva, pentru că ne vom pune piedici singuri.
Fiecare gând al nostru reprezintă o cărămidă în dezvoltarea personalităţii noastre. Depinde de noi să alegem dacă vrem să fim fericiţi sau să fim mereu în postura de victime.
Eu vă urez o zi frumoasă plină de bucurii şi împliniri. Reţineţi un lucru important viaţa este frumoasă şi merită trăită zi de zi.
Te îmbrăţişez şi te aştept pe blog pentru alte informaţii care te vor asista să îţi îndeplineşti visele. 
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


2 comentarii:

Anonim spunea...

ADEVARAT ASA ESTE!! TE APRECIEZ MULT SUFLET DE LUMINA!!! BUNUL DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE!!!!FOARTE FRUMOS SI ADEVARAT!! SI EU LUPT MULT CU REAUA MENTALITATE A OAMENILOR RAI!!!....E CRUDA REALITATEA SI RAUTATEA DIN JUR!!!

Mihai spunea...

multumesc pt opinia ta. Nu trebuie sa schimbi mentalitatea celor din jur ci modul in care reactionezi tu la mentalitatea lor.

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *