Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

9 apr. 2012

13.Legea Atracţiei si energia partea 1



Dacă aţi observat atragem dorinţele noastre  nu  prin ceea ce gândim ci  prin ce simţim.Totul în jurul nostru este vibraţie și atragem lucrurile care sunt în rezonanţă cu vibratia noastră. Această vibraţie este reprezentată de sentimentele noastre. Cu cât simţim un lucru mai intens cu atât îl vom atrage mai rapid. Dacă avem mai multe sentimente pozitive  despre noi dorinţele noastre se vor materializa mai rapid în lumea reală.
Emoţiile ne ajută să ne creem realitatea. Atunci când avem sentimente de iubire şi le preţuim, putem crea mult mai usor ceea ce ne dorim. Putem atrage tot ce inima noastră doreşte. Dacă există ceva ce ne dorim în mod exceptional trebuie să ne concentrăm mai mult pe acel lucru.  Lucrurile la care ne concentrăm mai mult ajungem să le avem.
Haideţi să ne imaginăm cum ar fi viaţa  dacă mintea noastră s-ar concentra pe gânduri pline de bucurie, iubire, pace, abundenţă şi senzaţia de success! Ori de câte ori ne simţim bine suntem în armonie cu vibraţia noastră.
Emoţiile sunt energie si atrag la rândul lor energie. Sentimentele noastre creează realitatea. De aceea este important să ascultăm muzica care ne face să trăim sentimentele pe care noi le simţim. Acelaşi lucru se întâmplă şi când ne uităm la ceva ce ne face plăcere sau când citim ceva  ce ne face să ne simţim bine.Trebuie să alegem să ne angajăm în lucrurile care generează sentimentele pe care ni le dorim.
Desigur putem să experimentăm orice ne dorim. Ascultarea melodiilor triste şi vizionarea filmelor triste ne ajută să preţuim mai mult lucrurile pozitive din viaţa noastră. Este în regulă să experimentăm aceste lucruri, dar trebuie să ne asigurăm că experienţele noastre emoţionale corespund cu ceea ce ne dorim.
Credinţa este un sentiment dar şi o vibraţie. Nu putem să experimentăm credinţa fără sentimentul de credinţă. Atunci când avem sentimenul de credinţă despre ceva trebuie să simţim. O persoană cu o vibraţie mai mare îşi va crea dorinţele cu usurinţă, în mod liber şi mai eficient decît cineva care se confruntă cu o vibraţie mai mică.
Vibraţiile noastre se îndreaptă în sus şi în jos cu stările noastre pe tot parcursul zilei. De aceea este important să fim conştienţi de modul în care simţim şi să alegem să fim pozitivi. Dacă nu am făcut nimic altceva atunci trebuie să ne întrebăm: Cum mă simt acum? si din fiecare situaţie să luăm ce e mai bun.
Următoarele sentimente şi atitudini emit o frecvenţă mai mare care rezonează cu dorinţele noastre şi le atrag în mod deliberat: fericire, bucurie, apreciere, recunoștinţă, iubire, pace, admiraţie, certitudine, încredere, credinţă, curaj, speranţă, libertate şi încredere.
Următoarele sentimente emit o frecvenţă mai mică, atrag lucruri negative şi vă îndepărtează  dorinţele voastre: condamnare, vinovătie, griji, dezamăgire, resentimente, frică, nesiguranţă, îndoială, ezitarea şi tristeţea.
Este aproape imposibil de a realiza un success cu sentimente negative. Trebuie să luptăm în mod constant. Nimic nu vine uşor. Pentru tot ceea ce obţinem trebuie să fim recunoscători. Sentimentele cu vibraţii mari atrag succesele mult mai uşor. Fluxul şi energia noastră va atrage oameni şi oportunităţi noi care ne vor schimba viaţa.
Te îmbrăţişez şi te aştept pe blog pentru alte informaţii care te vor asista să îţi îndeplineşti visele. 
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!

0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *