Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

11 apr. 2012

14.Legea Atracţiei si energia partea a 2-a



Vibraţia reprezintă o stare oscilatorie a unui corp sau a  particulelor unui mediu, efectuată în jurul unei poziţii de echilibru cu frecvenţă relativ înaltă. În univers există două stări de vibratie cu care putem rezona: nefericirea şi bucuria. Cea mai mică este starea de nefericire.  Don Herold afirma: „Nefericirea înseamnă să nu ştii ceea ce vrei şi să te dai de ceasul morţii pentru a obţine”.  
În această stare ne simţim deprimaţi, coplesiţi, plictisiţi, supăraţi, neajutorati. Lumea noastră este plină de ploaie şi întuneric şi avem  tendinţa de a crea starea de monotonie. Facem anumite lucruri doar pentru că suntem  nevoiţi  să le facem. Ajungem  să ne  comportăm ca nişte  roboţi şi să facem aceleaşi  lucruri mereu.
Acest sentiment provine din faptul că noi dorim să fim mereu feiriciţi, dar nu ţinem cont de un lucru esenţial că  în viaţă totul este trecător. De aceea alegem  să ne simţim  bine în postura de victime  ale vieţii. După fiecare eşec încercăm disperaţi să scăpăm de durere şi ne autocompătimim.
În aceste împrejurări ne pierdem abilitatea de a analiza fiecare amănunt al tragediei noastre  şi ajungem să  tratăm  fiecare nereuşită ca pe un semn al ghinionului care ne urmăreşte.
Astfel ni se declanşează mecanismul de autoapărare şi lacrimile încep să curgă pe faţa noastră. Din această cauză  ajungem să credem ca nu putem lupta cu viaţa  şi asteptăm să fim consolaţi de ceilalti pentru a ne savura postura de victimă nevinovată căreia nu i se poate reproşa nimic.
Cea mai mare vibraţie este bucuria. Bucuria reprezintă lumina inimii, ea ne dă forţa, ne împrospătează viaţa, ne îndepărtează tristeţea şi teama.
Jane Haustin afirma: “Gândeşte-te la trecut numai în măsura în care amintirea lui iţi aduce bucurie”
La acest nivel ne  simţim plini de viaţă,  suntem comunicativi,  încântaţi de tot ceea ce facem, nu ne mai deranjează lucrurile care nu sunt în regulă, trecem mai uşor peste momentele dificile, facem lucrurile din inspiraţie şi dorinţa si ne merge bine în tot ceea ce întreprindem.
De multe ori se întâmplă să alegem să vedem ceea ce este ireal şi să negăm ceea ce este real.  Avem momente când râdem şi când suntem surprinşi de emoţii plăcute care ne încântă. Însă adevărata bucurie este atunci când trăim in realitatea noastră.
În momentul în care am reuşit să facem acest lucru, putem să fim în orice loc dorim,  putem să facem orice ne alegem să facem fără să ne îndepărtăm de această bucurie. Inima noastră se  concentrează pe ceea ce este real în interiorul nostru şi nu pe ceea ce este trecător.
Eu vă urez o zi frumoasă plină de bucurii şi împliniri. Reţineţi un lucru important viaţa este frumoasă şi merită trăită zi de zi. Nu este nevoie să interveniţi pentru a manipula.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *