Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

27 feb. 2013

19.Cum identifici un vis?



Visul reprezintă acea dorinţă sufletească care te împlineşte pe tine şi pe cei din jur. Visul este un lucru măreţ care te mobilizează şi care te pune în mişcare. O dată împlinit el  aduce valoare ţie şi celor din jur. Visul ne ajută să vizualizăm în detaliu ceea ce ne dorim şi să căutăm soluţii pentru a pune în practică. Visul este puterea imaginaţiei creatoare.
Creativitatea te ajută să vezi, să creiezi şi să găseşti soluţii acolo unde este nevoie pentru a te simţi împlinit. Visul îndeplinit te schimbă pe tine și cei din jur. Acest vis poate părea o idee nesemnificativă, dar dacă ţi-o notezi pe o foaie şi zilnic îi dai energie şi te concentrezi asupra lui va prinde viaţă. Unele vise vor fi mai îndrăzneţe altele mai mici în funcţie de capacitatea noastră de a vizualiza. Cu cît vom vizualiza mai des ce ne dorim şi vom începe să ne comportăm ca şi cum acel vis este împlinit cu atît avem şanse mai mari ca el să devină realitate.
Mintea noastră va găsi resursele interioare pentru ca el să se mişte şi să crească. Dacă vă veţi forma un obicei zilnic de a scrie pe o foaie ceea ce vreţi şi cum veţi obţine veţi găsi soluţii acolo unde nimeni nu a găsit.
Subconştientul nostru este cel care ne aduce soluţiile perfecte care sunt în acord cu voinţa noastră şi care aduce beneficii celor din jur. Dacă îl vom pune la treabă în viaţa noastră se vor întampla minuni. Vom observa că anumite lucruri pe care noi le vrem vin foarte uşor şi spontan. Aceasta se datorează faptului că noi lucrăm cu subconştientul şi ne scoatem la vedere toate resursele care le avem şi care le putem obţine.
O dată ce ne-am hotărât să urmăm dorinţa interioară vom găsi resursele, persoanele şi banii pentru a realiza ceea ce vrem. Un vis cu cât este mai mare cu atât implică mai multă muncă din partea noastră, dar recompensa va fi pe măsură. Dacă tu crezi că acel vis merită şi va aduce ceva bun celor din jur atunci poţi să îi dai energia pentru ca el să crească. Cu fiecare zi pe care o aloci pentru el va prinde viaţă puţin câte puţin. Astfel îl vei clădi cărămidă cu cărămidă pănă vei avea imaginea clară şi de ansamblu a lui.
Cu cât vei fi mai clar şi mai concret în dorinţele tale cu atît vei şti ce anume să faci şi să urmezi pentru ca el să devină realitate. Orice vis chiar dacă pare de neatins poate să devină realitate dacă noi investim credinţă în el.
Credinţa este aceea care ne ajută să mişcăm munţii din loc. Credinţa este ceea care ne motivează chiar dacă avem eşecuri. Cu cât vom fi mai fideli visului nostru cu atât vom crede mai mult în capacitatea noastră de a-l îndeplini. Credinţa noastră trebuie să fie autentică şi nu implantată de alte persoane care vor altceva de la noi. Dacă acea credinţă este dorinţa autentică a sufletului nimeni nu te poate opri să îţi realizezi visul.
Sufletul ştie că acel vis este realizabil şi poate fi aplicat în practică. Cu cât ne vom conecta mai des la sufletul nostru cu atât vom putea să ştim ceea ce avem nevoie pentru ca visele noastre să devină realitate. Pur şi simplu curgem în direcţia stabilită de suflet şi spirit. Când trăim o comuniune profundă cu amândouă vom ieşi câştigători în viaţă în orice situaţie.
De asemenea dacă ne vom ruga îngerului păzitor vom fi protejaţi de acele persoane rău intenţionate. Cînd sufletul, spiritul şi îngerul păzitor sunt în acord cu dorinţa noastră căpătăm puteri magice care ne transformă viaţa noastră şi a celor din jur. Asta se datorează faptului că noi suntem în armonie cu cine suntem noi. Această armonie exprimă voinţa noastră dar şi pe cea a lui Dumnezeu.
Când Dumnezeu este cu noi nimeni nu ne poate împiedica să ne creştem visul şi să îl punem în realitate. Dumnezeu se află în toţi şi în toate. Dacă avem ochi să îl percepem în cei de lângă noi vom vedea că el mereu ne dă mesaje care să ne ajute să mergem pe un trend ascent în viaţă. El ne ghidează neîncetat. Cei care nu pot să comunice cu sinele lor superior nu au destulă încredere şi credinţă în ei şi Dumnezeu.  
Încrederea este liantul care îţi dă puterea să te ridici când ai căzut şi să o iei de la capăt dar la un nivel mai profund. Încrederea este aceea care te face să poţi conta pe tine şi cei din jur. Ea te ajută să poţi avea armonie pe toate planurile vieţii tale. Dacă acea încredere este oarbă s-ar putea să te alegi cu suferinţe. Trebuie să ştii ceea ce vrei să ai , să fii şi ceea ce vrei să obţii de la viaţă. Când toate acestea vor fi clare vei putea să ştii exact cursul vieţii tale şi să te îndrepţi spre ceea ce eşti tu.
O parte din cei din jur vor fi nemulţumiţi dar ca să poţi să pui în pracică visul tău ai nevoie de resursele necesare pentru ca el să fie realizabil . De asemenea ai nevoie de persoanele care te pot ajuta cu adevărat să îl pui în practică.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!



0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *