Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

10 feb. 2013

18.Legea Atracţiei partea a 4-a



Dacă aţi observat lumina călătoreşte în univers  cu o viteă de 300.000 de km pe secundă. În momentul în care ascultăm la radio o transmisie a unui concert noi recepţionăm in casa noastră ceea ce persoana cântă.
Orice mesaj transmis pe această cale poate fi recepţionat uşor de noi. La fel şi mintea noastră receptionează mesajele. Gândurile noastre cât şi a celor din jur se propagă instant şi creiază efecte în univers.
Persoanele vesele emană gânduri pozitive  ce au ca impact imprimarea unor stări de bucurie şi armonie. În schimb persoanele triste care sunt prinse în diverse activităţi ale vieţii emană gânduri negative ce imprimă  stări de gelozie, ură si răzbunare. În momentul în care avem un gând bun sau rău acesta se duce la toţi din jurul nostru.
Baltasar Gracian afirma : Cultivă un gând bun, vei culege o acţiune bună; cultivă o acţiune bună, vei culege un obicei bun; cultivă un obicei bun, vei culege un caracter bun; cultivă un caracter bun, vei culege un destin bun.” Din acest citat reiese faptul că suntem stăpâni pe propriul destin prin puterea gândului.
Destinul pe care îl avem în prezent poate fi schimbat. Avem în noi toate energiile şi puterile de care avem nevoie pentru a ne schimba destinul. Depinde de noi dacă dorim ca să facem acest lucru.
Gândurile ne schimbă înfăţişarea. Gândurile negative ale mâniei, geloziei, urii, desfrâului şi răzbunării lasă răni şi cicatrici pe feţele celor care le emit. Faţa noastră reprezintă tiparul minţii noastre. Orice gând pozitiv ne luminează faţa, pe când cele negative o întunecă.
Expresia feţei noastre trădează cu uşurinţă starea interioară a minţii sau continutul acesteia. Gândurile, sentimentele, stările şi emoţiile toate produc impresii puternice asupra feţei reflectându-se pe ea ca reclamele afişate pe ziduri.
Mintea noastră reprezintă expresia subtilă a corpului nostru fizic. Astfel cel care îşi modelează mintea îşi modelează implicit şi corpul Mintea noastră reflectă stările noastre lăuntrice, pe faţă şi dacă cineva ştie să citeasca acest lucru va putea să îşi dea seama de stările prin care trecem.
Corpul nostru reacționează la aceste stări: teama creiază o stare fiziologică de apărare, anxietatea, mânia, durerea, veselia toate creează reacţii interne ale organismului.
Ochii ne trădează gândurile, ei reprezintă ferestrele sufletului nostru, de aceea se poate citi uşor  starea pe care mintea noastră o are. Ochii se pot compara ca un instrument telegrafic  ce transmite mesaje. În ei putem să citim gândurile de trădare, depresie, ură, tristeţe,  pace, armonie, sănătate, putere, vigoare şi frumuseţe. Dacă ştiţi să citită în ochii celor din jurul vostru veţi putea să vă daţi seama de caracterul lor prin semnele fetii sale precum şi prin comportamentul si conversaţia lor.
Gândurile de îngrijorare sau de frică ne otrăvesc sursele vietii  şi distrug armonia, eficienţa pe termen lung, vitalitatea şi vigoarea. În schimb cele de bucurie, bună dispoziţie si curaj vindecă, mângâie, alină şi sporesc eficenţa noastră. De aceea trebuie să zâmbim şi să râdem tot timpul.
Te îmbrăţişez şi te aştept pe blog pentru alte informaţii care te vor asista să îţi îndeplineşti visele. 
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *