Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

3 mar. 2013

20.Cum pui în practică un vis



Visul tău devine realitate atunci când vizualizezi ceea ce vrei să realizezi. Comportă-te ca și cum ai totul. În acele momente vei putea să vezi exact ceea ce iți trebuie. Cu cât vei practica mai des vizualizarea cu atât vei fi capabil să îți creiezi viața pe care ți-o dorești. Acea viață te va schimba pe tine și pe cei din jur.
Doar trebuie să începi să îți imaginezi și vei vedea că mintea ta este un instrument puternic prin care vei modela realitatea în care traiesti Tu ești stăpânul vieții tale și vei  realiza tot ce este necesar pentru ca el să devina realitate.
În tine se află puterea și inspiratia de la Dumnezeu pentru a pune în aplicare visul tău. Dacă ai o revelatie în legătură cu el oprește-te și notează ceea ce ai gândit. La momentul potrivit vei putea să te folosești de acea idee și să aduci schimbări radicale în viața ta și a celor din  jur.
Acele schimbări se vor petrece în acord cu voința lui Dumnezeu. Nimic din ceea ce trăiesti zilnic nu este întâmplător. Toate au rostul lor și se conformează credințelor tale pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului. Multe dintre ele le-ai primit de la familie, rude, prieteni și cei apropiați ție.
Dacă tu crezi în ele vei trăi experiente de viață care se vor confirma cu ceea ce tu crezi. La fel se întâmplă și cu visul tău. Dacă tu crezi că poți să îl pui în practică el va prinde viață. Dacă ii dai energie si te gândești mereu la el vei găsi soluțiile cele mai potrivite care să te facă sa îl realizezi. Orice realizare cât de mică din visul tău este un pas înainte și poți să continui mai departe.
Mereu vei găsi persoane care sa îți spună de ce nu e bine ceea ce trebuie să faci. Dacă te lași prins în părerea lor vei ajunge doar să pierzi. Marile invenții s-au făcut datorită unor persoane care au crezut în ei și au perseverat până au reusit. Chiar dacă au dat greș s-au ambiționat și au mers mai departe. Fiecare eșec pe care l-au avut i-au făcut mai puternici
Dacă ei au putut înseamnă că și tu poți. Oricine poate să o ia de jos și să crească dacă crede că poate face acest lucru. Ori de câte ori  te îndoiești de tine te îndoiesti de lumina sufletului tău. Acea lumină te călăuzește întotdeauna. Nimic nu te poate opri să realizezi ce iți dorești dacă lași ca lumina ta să strălucească tot mai mult de la o zi la alta. Chiar dacă ți se vor pune piedici vei găsi soluții să le depășești. Acele soluții vor fi originale și te vor face să plutești de bucurie pentru că sunt ceea ce sufletul tău dorește.
După ce ai terminat cu vizualizarea fă-ți un plan prin care să îl realizezi. Dacă vei fi fidel acelui plan se vor întâmpla minuni în viața ta. Pur și simplu și se vor revela lucruri noi care te vor împinge să realizezi ceea ce dorești.
Acea dorință dacă este autentică și vine din sufletul tău va prinde viață de la o zi la alta. Fiecare zi în care lucrezi pentru visul tău reprezintă o sărbatoare a sufletului. Dacă ai momente când te împotmolești oprește-te și fă ceva care să te destindă. Acea destindere îți va da răgazul să te odihnești și să ai grijă de tine.
Dacă tu ai grijă de tine vei putea sa ai grijă si de alții. Felul in care te respecti pe tine se va manifesta în lumea exterioara. Toate experiențele de viață pe pe care le trăiești în exterior se conformează credințelor și gândurilor tale. Toate acestea sunt moștenite din familie, prieteni, biserică si apropiați. Daca tu ai un vis măret lasa-te ghidat de el.
Orice obstacol vei avea în calea ta va fi depășit pentru că tu faci acel lucru din plăcere. Cu cât te dedici mai mult acelui vis cu atât mai mare este satisfacția când el se va îndeplini. Nimeni de pe lumea asta nu s-a oprit când a avut eșecuri. Au învățat lecțiile de viață și au mers mai departe.
Chiar dacă lângă tine vor fi persoane care îți vor spune de ce nu e bine să meargă visul tău urmează-l. În acest fel vei merge vertical în viață și vei ști ceea ce vrei de la tine și de la cei din jurul tău.
Important e să fii sincer cu tine si să iti stabilesti ceea ce vrei să faci prin acel vis. Scopul său este cel care te mobilizează să îi dai energie sau nu. Dacă  este un scop nobil care sa aducă valoare tuturor celor din jur îți va aduce numai împliniri.
Poate că vei avea momente când te îndoiești de visul tău, însă atunci este bine să te oprești și  să îti rezervi timp să meditezi câteva minute pentru a-ți veni idei noi și pentru a fi în conexiune cu sufletul tău și îngerii păzitori.
Orice moment de meditație este binevenit pentru că îți aduce claritate în ceea  ce ai nevoie pentru a realiza mai departe visul tău. Acea claritate care este pe moment te va mobiliza și te va pune în mișcare. Pur și simplu vei simți că viața curge prin tine mult mai ușor ca înainte.
Multe experiențe de viață  vor veni la tine pentru că tu gândești doar pozitiv și mereu găsești soluții de a depăși ceea ce viața îti aduce. Acele soluții sunt cele care ți se mulează pe sufletul tău și nu au cum să dea greș. Când te asculți cu adevărat și crezi în inteligența spiritului tău vei deschide porți acolo unde erau lacăte.
Toate se vor deschide de la sine. Vor veni persoanele care vor crede în visul tău și te vor susține. Totul este ca o magie a universului tău interior. Toate se petrec în armonie cu sufletul tău și cu cei de lângă tine.
Fiecarare zi pe care o vei trăi când ești conectat la sufletul tău va fi o binecuvântare care îti va da aripi să crești tot mai sus. Și de îndată ce vei crește vei putea să îi ajuti și pe alții să crească și să obțină rezultate în viața lor. Cu cât vei putea face diferența mai mult in lume cu atât vei avea mai multe beneficii pentru tine dar în același timp și pentru cei din jurul tău.
Credința în visele tale face totul posibil. Atunci când manifești dragoste în ceea ce faci totul devine mai usor. Dragostea este liantul care ne unește pe noi si ne face să fim mai buni cu cei din jur. De asemenea ne ajută să îi înțelegem pe cei care ne greșesc și să putem să îi ajutăm să nu mai procedeze la fel pe viitor.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!

2 comentarii:

Criss spunea...

Foarte interesant articolul, am savurat fiecare fraza, am vizualizat cum va fi viata mea peste ceva timp. Stiu ca vor devenii realitate, mereu cand mi-am imaginat ceva s-a intamplat, Multa sanatate si implinirea tuturor viselor cititoriilor si nu numai.

Mihai spunea...

Multumesc de apreciere Criss.

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *