Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

21 sept. 2016

47.Scuzele ne pot îndepărta de visele noastre



Scuzele pe care noi le adoptăm zi de zi pentru a nu face ceva pentru noi ne poate costa visele. În acest mod ajungem să facem lucruri care nu ne fac plăcere și ne fac viața urâtă. Astfel de la o zi la alta ne simțim tot mai rău și ajungem să avem parte de multe eșecuri.
Aceste eșecuri le putem opri în momentul în care realizăm ceea ce dorim cu adevărat și ne urmăm sufletul și intuiția. Sufletul întotdeauna ne dorește binele și ne ajută să avem o viață fericită. Ori de câte ori ne ascultăm intuiția avem parte de liniște sufletească și de succes.
Pentru a putea să ne ascultăm sufletul trebuie să ne facem timp zilnic să medităm la viața pe care o trăim și la visele noastre. În momentul când conștientizăm ceea ce dorim și visăm avem capacitatea de a le pune în practică și de a renunța la ceea ce nu ni se potrivește.
 În momentul în care renunțăm la ceea ce nu ni se potrivește ne dăm ocazia să excelăm și să facem lucruile care ne plac. O dată ce muncim din plăcere succesul vine mult mai ușor decât atunci când facem lucrurile care nu ne plac.
Trebuie să ne rezervăm timp să scriem toate visele la care am renunțat dar care dacă le-am pune în practică ne-ar modifica viața și destinul în bine. O dată identificate vom găsi soluții prin care să le facem realitate.
După ce ne-am identificat visele noastre este bine să le îndeplinim ajutând pe alții să își îndeplinească visele lor. În acest mod ajungem să lucrăm din plăcere și să obținem mult mai ușor ce ne dorim în viață.
Când cooperăm cu cei din jur și îi ajutăm să își îndeplinească visele lor avem parte de bucurie, liniște, pace, fericire și împlinire. De asemenea vom găsi susținere pentru îndeplinerea viselor noastre.
Tot ceea ce trebuie să facem este să identificăm scuzele pe care le folosim zi de zi, să renunțăm la ele și să ne dăm voie să avem succes. În acest fel ni se schimbă toată viața nastră și a celor din jur.
O dată ce viața ni se schimbă în bine trebuie să ne asdumăm responsabilitatea pentru punerea viselor noastre în practică. Ajungem să le punem mai ușor în practică când avem obiective și planuri scrise.
Obiectivele și planurile scrise ne ajută să facem pașii necesari pentru îndeplinirea viselor noastre. O dată ce ne-am stabilit obiectivele și planurile vedem pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru a pune visele în realitate.
Când ne ținem de obiectivele și planurile noastre ajungem să uităm de scuze și să renunțăm la ele. O dată ce am renunțat la ele ne vom simți tot mai bine și devenim persoane optimiste.
Optimismul ne face să găsim soluții acolo unde alții văd doar probleme și lucruri negative, Aceste soluții dacă le punem în practică ne aduc succesle de care avem nevoie pentru a merge în direcția tuturor viselor, nevoilor și dorințelor noastre.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *