Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

18 dec. 2017

58.Destinul tău este luminos



Orice lucru pe care îl vei întreprinde vei avea succes pentru că eşti o persoană puternică şi înţeleaptă. Tu care citeşti aici şi acum deţii calităţile şi aptitudinile de care ai nevoie pentru a te descurca în viaţă. Cei de lângă tine sunt doar spectatori la ceea ce tu trăieşti. Nimeni nu te poate influenţa dacă ceea ce vor ei nu corespund cu dorinţele sufletului tău.
Dorințele și visele tale ți s-au dat pentru a te face fericit și pentru a trăi toată viața în bucurie, abundență financiară, prosperitate, pace, liniște sufletească, lumină, dragoste, iubire, recunoștință, iertare, integritate, binecuvântare, ajutor necondiționat și ghidare divină în toate domeniile vieții tale în tot ce faci.
Eşti o persoană magnifică şi creatoare. Ai venit aici şi acum pentru a te bucura de toată abundenţa vieţii de toate felurile. Trebuie să decizi care îţi sunt priorităţile. Universul este abundenţă în toate. Poţi avea abundenţă în lipsă sau în bogăţie. Totul este în mâna ta.
Nimeni şi nimic nu are putere asupra destinului tău. Cei din jur te pot sfătui, dar nu pot lua decizii în locul tău. Toate deciziile pentru viața ta le iei singur și culegi roadele lor. Ești 100% responsabil de fericirea, bucuria și împlinirea ta în toate domeniile vieții tale.
Faptul că ne iubim pe noi denotă că ne pasă de viaţa noastră şi că putem lua decizii responsabile pentru noi şii viitorul nostru.  Aceste decizii dacă le punem în practică ne schimbă toată viața în bine și tot destinul nostru devine pozitiv.
Trebuie să renunțăm la tot ceea ce ne ține pe loc și ne împiedică să trăim visele, dorințele, planurile și obiectivele noastre. În momentul când renunțăm la ceea ce ne ține pe loc avem energie pentru a trăi și pune în practică visele noastre.
Când tu crezi în tine se întâmplă minuni în viaţa ta şi a celor apropiaţi. Aceste minuni au efecte pe termen permanent în viața ta și a celor apropiați ție. Trebuie doar să îți faci timp să notezi tot ceea ce este pozitiv și așa te vei simți mult mai bine și vei avea energia necesară să obții șui alte lucruri pozitive.
Tu eşti o persoană spirituală şi sufletul tău este mereu în evoluţie. Sufletul dintodeauna știe ce este mai bine pentru tine și te ghidează necondiționat în tot ce faci. Fă-ți timp să îți asculți sufletul și mereu vei lua decizii înțelepte pentru tine și toți cei din jurul tău.
Aceste decizii pune-le în practică și tot destinul tău devine tot mai pozitiv și plin de lumină, iubire, dragoste, iubire, recunoștință și tot ce este mai bun îți apare în viața ta.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


1 comentarii:

Unknown spunea...

🤕🤗😘😘😘 WEEK-END PLĂCUT ALĂTURI DE FAMILIE ȘI PRIETENI ȘI DE CEI DRAGII ȚIE. ... ' !!! 👍 MULȚUMESC MULT 😘

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *