Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

3 dec. 2017

56.Destinul se scrie zi de zi



Dintodeauna trebuie să ne facem timp zilnic pentru a medita la visele, nevoile, dorințele, planurile și obiectivele noastre. Prin meditație ne rezervăm timp să ne ascultăm pe noi și să găsim răspunsurile de care avem nevoie. Aceste răspunsuri ne susțin și ne ajută necondiționat
De asemenea trebuie să notăm pe agendă, caiet și oriunde dorim tot ceea ce visăm, tot ce dorim și toate visele noastre. O dată ce am notat visele noastre suntem siguri că o dată cu trecerea timpului nu le uităm.
Pentru a putea să ne punem visele în realitate trebuie să ne stabilim planurile și obiectivele prin care să le îndeplinim visele noastre. Tot ceea ce notăm ne ajută ori de câte ori recitim ce am notat.
În timp avem posibilitatea de a face modificări și revizuiri în planurile și obiectivele noastre în funcție de nevoile și necesitățile noastre. Astfel ajungem flexibili și avem capacitatea de a ne îndeplini mult mai ușor planurile și obiectivele noastre.
Trebuie să ne formăm obiceiul de a gândi cu agenda și pixul în față. Trebuie să notăm zilnic toate ideile care ne vin. Pe baza lor ne modificăm viața și destinul în bine, dacă punem ideile în practică.
Punerea lor în practică atrage rezultatele pozitive care ni le dorim și astfel materializăm toate visele mult mai ușor decât atunci când nu le notăm.
Este indicat să facem liste cu toate experiențele și evenimentele pozitive cât și cele negative în viața noastră. Cele pozitive ne vor ajuta să ne ridicăm în momentele dificle din viața noastră.
Din evenimentele și experiențele negative notează-ți cee ce ai învățat și sfaturi cum să procedezi pe viitor când vei avea situații similare. Ascultă-ți sufletul și pune în practică acele sfaturi și vei trece cu brio peste astfel de moment și experiențe.
La final compară ambele liste și meditează la comportamentul tău. Vezi ce anume te-a făcut fericit și ce anume te-a făcut să fii trist. Trage concluziile corecte și apoi pune în practică sfaturile scrise de tine de la sufletul tău.
Acum conștientizează reacțiile tale atât din situațiile pozitive cât și din cele negative. O dată ce ești conștient vei putea să faci doar acțiuni care să îți facă bine și celor din jur. Toate aceste acțiuni făcute zilnic cu dragoste și iubire îți modifică și scrie destinul tău în mod pozitiv pentru toată viața.
Destinul nostru nu este bătut în cuie și în orice împrejurare putem să îl modificăm în bine sau în rău. Avem liberul albitru să decidem cum vom reacționa la experiențele și evenimentele pozitive și negative din viața noastră.
Noi suntem 100% responsabili de viața și destinul nostru. Cei din jurul nostru sunt doar spectatori pe scena vieții noastre și nu au capacitatea de a ne face să credem că suntem predestinați.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!



0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *