Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

25 iun. 2016

41.Visele devin realitate



Astăzi am plăcerea de a continua povestea începută ieri. Omul care era la un pas de a se sinucide a scris prima sa carte numită: „Cel mai vestit vânzător din lume Această carte a avut un success imens.
În patru luni de la apariția cărții ea s-a vândut în 350.000  de exemplare în varianta cartonată. De asemenea a fost cea mai vândută carte pe domeniul vânzărilor. La câțiva ani de la apriție cartea a fost vândută în peste 9 milioane de exemplare.
Cartea a fost publicată acum 38 de ani și cu toate acestea ea se vinde în 100.000 de exemplare pe lună. Numele autorului este Og Mandino (12 dec. 1923-3 sept. 1996)
Autorul acestei cărți de succes a continuat să scrie în continuare încă 20 cărți.
Numele acestor cărți sunt:
1.            U.S.A. in a Nutshell;
2.            Cycles;
3.            The Greatest Salesman in the World;
4.            The Greatest Secret In The World;
5.            The Greatest Miracle In The World;
6.            The Gift Of Acabar (with Buddy Kaye);
7.            The Choice;
8.            The Christ Commission; Mission: Success!;
9.            The God Memorandum;
10.          The Greatest Salesman In The World Part II: The End Of The Story;
11.          The Ten Ancient Scrolls For Success: From The Greatest Salesman In The World;
12.          He Is Tough;
13.          University of Success (Compilation from other works);
14.          A Better Way To Live;
15.          The Return Of The Ragpicker;
16.          The Twelfth Angel;
17.          Spellbinder's Gift;
18.          The Greatest Mystery In The World;
19.          Secrets For Success And Happiness;
20.          The Greatest Success In The World.
Aceste cărți s-au vândut și se vând în 40.000 de exemplare pe lună. Fiecare carte vândută și cumpărată a schimbat în mod pozitiv pe toți cei care le-au citit și le-au vândut. Schimbările pozitive contribuie la o viață fericită și împlinită.
Acum vreau să facem o retrospectivă a poveștii: Mandingo era o persoană fără bani și a avut puțin și se sinucidea. Cu toate acestea el nu a făcuto. Ba mai mult s-a apropiat de cărți și a început să studieze zi de zi filosofi precum: Aristotel, Platon, Emerson.
Din aceste cărți el s-a inspirat și a urmat drumul croit de maeștrii făurari de dinaintea sa. Succesul său s-a datorat faptului că a fost foarte hotărât să își împlinească visul. Asemenea lui putem și noi. Trebuie doar să adoptăm strategiile făcute de alte persoane care au avut succes.
În acest mod suntem siguri că vom avea și noi succes. Trebuie doar acționăm la fel ca ei și să venim cu ideile noastre originale care să le pliem pe pașii făcuți de ei. Ideile noastre de azi puse în practică reprezintă succesul nostru de mâine.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!




0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *