Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

26 mai 2015

35.Vezi dacă strategia pe care o foloseşti functionează pentru visul tău partea a 2-a



Maeștrii făurari nu renunță la visurile lor. Ei mereu caută pănă găsesc un nou loc de unde pot să își urmeze visul. Acest lucru se întâmplă atunci când în locul în care sunt nu au cum să își realizeze visul.
În continuare vă voi prezenta câteva nume celebre care au avut succes. Aceste persoane sunt:
1.    James Earl Jones - actor ce a câștigat premiul Oscar. De-a lungul timpului el a lustruit podele cu ceară pentru a supraviețui
2.    Rodney Dangerfield - actor de comedie a vândut plăci de aluminiu până la vîrsta de 40 de ani;
3.    Jerry Seinfeld - actor de comedie și vedetă de televiziune a vândut becuri prin telefon;
4.    Harry Truman - a fost cel de al 33-lea președinte al Statelor Unite. Înainte de a ajunge în această funcție el a eșuat ca fermier și proprietar de magazin;
5.    Ralph Lauren - fondatorul liniei de îmbrăcăminte Polo, a vândut cravate într-un magazin de haine bărbătești din Manhattan;
6.    Roberta Flack - cântăreață și prezentatoare a predat la gimnaziu;
7.    Berry Gordy - fondatorul companiei Motown Records, a lucrat în tură de noapte la o fabrică de autoturisme din Detroit;
8.    Bob Newhart vedetă de televiziune și actor de comedie, a lucrat într-o agenție de publicitate din Chicago, scriind texte.
Toate aceste persoane aveau un vis mare și curajul de a-l pune în practică. Astfel când au observat faptul că unde stau nu au cum să își realizeze visurile au mers în altă parte.
Aceste persoane au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a găasi soluțiile potrivite și au pus visurile în practică. În acest mod și-au întărit încrederea în ei și fac din plăcere ceea ce muncesc.
În viață este important ca tot ceea ce facem să ne facă plăcere. În acest fel vom da randament și vom avea rezultate pozitive în muncă și în tot ce facem. Aceste rezultate ne motivează să ajutăm și pe alții să își îndeplinească visele.
Aceste persoane au trecut peste criticile și obstacolele puse de cei din jur și s-au ridicat de jos ori de câte ori a fost nevoie chiar dacă simțeau că nu mai pot continua. Au sperat și au crezut în visele lor până la capăt și s-au ținut de ele până le-au pus în practică
Trebuie să învățăm de la ei să fim persoane pozitive care depășește obstacole și care merg în direcția viaelor lor indiferent prin ceea ce trecem. Doar în acest mod vom ajunge și noi să avem rezultate pozitive.
Tu care citești aici știi acum ce vise ai? Rezervă-ți timp și scrie pe hârtie despre visul tău. Apoi puneți obiectivele pe care le ai de îndeplinit pentru a putea să îți realizezi visele.
Dacă nu știi cum să îți stabilești obiectivele te invit să recitești următoarea postare: Stabilirea obiectivelor
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!



0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *