Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

27 iun. 2014

25.Renaşterea



Fiecare din noi renaște atunci când îsi ascultă vocea sufletului. Sufletul este acela care știe tot ce ai nevoie ca să te dezvolți armonios. Viața este frumoasă și măreață.
Nimeni nu poate să te eticheteze pentru că tu ești totul. Poți avea tot ce îți doresti. Orice etichetă veche te ajută o vreme până când se dezintegrează. Ea este lângă tine pentru a te ajuta să treci de situațiile care nu îți mai sunt favorabile ție și celor din jur.
Când cineva vine la tine și îţi spune că eşti într-un anume fel nu are cum să te afecteze pentru că tu nu crezi în acea etichetă. Etichetele sunt bune doar pentru cei care mai cred că viaţa este grea şi că tot timpul trebuie să lupţi pentru a obţine ceva.
Nimeni nu trebuie să lupte pentru că viaţa este iubire, abundenţă, dragoste şi armonie. Când le guşti simţi că trăiești fiecare clipă din viața ta la intensitate maximă. Şi cu cât experimentezi mai des acele clipe cu atât simţi nevoia să fii mai sus şi să mergi spre idealuri tot mai mari.
Fiecare ideal al nostru este bun dacă ne ajută să ne trăim viaţa pe care ne-o dorim noi. Nimeni din exterior nu poate ști ce e mai bine pentru tine decât sufletul tău. Ei te pot ghida dar nu pot lua decizii în locul tău.
Deciziile tale sunt cele care îţi aduc experienţele de viaţă pe care tu le doreşti. Toţi cei din jur pot să zică orice despre tine. Contează ceea ce sufletul şi inima ta vrea. Nu te lăsa influenţat de nimeni dacă nu se armonizează cu ceea ce îţi doreşti.
Fiecare persoană este unică şi talentată. Toţi ne-am născut ca să strălucim. Fiecare străluceşte în felul său. Nimic din ce ai experimentat până acum în trecutul tău nu a fost bun sau rău. Pur şi simplu au fost ca să te înalţe şi să îţi facă sufletul să vibreze tot mai sus.
Trecutul este acel lucru din viaţa noastră care ne amintește de perioadele noastre de maturizare. El este cel care ne-a învăţat că în viaţă este bine să ai încredere în tine şi să faci lucrurile care îţi fac ţie plăcere nu celor de lângă tine. Cu cât faci mai des ceea ce îţi place cu atât aduci mai multă valoare pentru tine şi cei din jur.
Acea valoare iese din autenticitatea sufletului tău care este măreţ şi magnific. El te conduce zi de zi, clipă de clipă, spre cele mai înalte meleaguri ale tale, spre locurile unde poţi să străluceşti asemenea unui diamant.
Acest diamant este iubirea sufletului tău care se manifestă pur şi creează lucruri frumoase, măreţe care să te înalţe şi să te conducă spre idealuri tot mai mari. Acestea te ajută să ai şi să obţii tot ce îţi doreşti de la viaţa ta.
Prezentul este cel care îţi modelează viaţa şi experienţele viitoare. Crede în viitorul tău, întrucât tu eşti singurul capabil să ai viaţa pe care ţi-o doreşti. Pur şi simplu bucură-te de tot ce ai și universul te va răsplăti în continuare.
Cu cât aduci mai multă lumină cu atât vei avea o viaţă fericită şi familia pe care ţi-ai dorit-o din totdeauna. Familia, dragostea şi căsătoria sunt lucruri fireşti pe care oricine şi le doreşte.
Când tu crezi cu tărie vei obţine aceste lucruri pentru că sufletul tău va creea tot ce are nevoie pentru a-şi îndeplini aceste idealuri. Cei de lângă tine nu vor avea cum să te împiedice pentru că sufletul tău ştie ce vrea şi de la o zi la alta se aliniază cu aceste dorinţe.
Nu este nimic rău în avea o familie. Cei care îţi spun contrariul nu au cum să te oprească pentru că tu mergi în linie dreaptă spre ceea ce vrei. Viitorul este al tău şi al celor de lângă tine. El este măreţ şi magnific cu fiecare experienţă de viaţă pe care ţi-o creezi, te trăieşte și te înalţă zi de zi, clipă de clipă până ajungi la întregul tău potenţial.
Nici o etichetă nu te poate răni pentru că tu deţii totul şi ai tot ce trebuie ca să îţi trăiești  viaţa viselor tale. O viaţă în care iubirea, dragostea, armonia şi pacea va fi la tot pasul. Este lumea ta şi cei care vor intra în ea se vor bucura de viaţă şi vor trăi experienţe magnifice alături de tine şi de persoane asemenea ţie.
Doar uită-te la toate realizările tale din trecut și vei avea sute de argumente care să te înalţe și să te facă să duci o viaţă împlinită pe toate planurile. Pur şi simplu trăieşte-te şi devorează fiecare clipă din viaţa ta şi totul va fi aşa cum doreşti. Vei străluci şi vei radia de fericire, bucurie, împlinire şi dragoste faţă de tine şi cei din jur. Vei trăi viaţa care îţi este menită să o trăieşti de când te-ai născut.
Orice credinţă care nu îți face bine se va duce instantaneu de la tine pentru că deții toate instrumentele necesare pentru a le dizolva. Ele nu te mai ajută acum. De aceea renunţă la ele şi vei avea o viaţă nouă plină de experienţe magnifice, orgasmice care să te conducă spre fericirea ta interioară.
Renaşte şi devino ceea ce doreşti tu nu ceea ce vor alţii. Renaşterea ta este un cadou pentru tine și cei din jur. Renaşterea este lucrul minunat pe care ţi-l poţi face ţie şi celor de lângă tine. Pur şi simplu vino şi află mai multe despre tine. Nu rata această şansă.
Renaşte acum ca să ai o nouă viaţă şi un stil care să te eleveze tot mai mult Această renaştere este şi va fi ceea ce sufletul tău vrea. Tu eşti capabil de orice. Dacă te foloseşti la maxim de tot ce ai vei avea tot mai multe împliniri în tot ceea ce întreprinzi
Poate că unele lucruri ţi se vor părea dificile, dar după ce te vei lumina vei vedea că viaţa este frumoasă, magnifică şi excelentă. Ea se trăieşte prin tine şi tu prin ea. Pur şi simplu curgi în ritmul tău. Un ritm care te va scoate de multe ori din zona de confort, dar care te va face să fii capabil să îţi depăseşti toate fricile pe care le-ai dobândit de mic copil.
Ele nu mai sunt benefice pentru tine aşa că dă-le drumul și mergi mai departe în viaţa ta. Trăieşte-te mereu aşa cum sufletul şi inima ta doreşte şi nu va conta dacă ai succes sau eşec. Tu te vei bucura şi vei putea mereu să te ridici de jos. Pentru că ştii că ai tăria, putere şi cunoştinţele necesare să o faci.
Nimic nu este mai măreţ decât acest lucru. Trebuie doar să mergi cât mai sus. Cu cât vei fi mai motivat să faci un lucru cu atât rezultatele sale vor fi mai bune. Dacă lucrul respectiv îţi face bine ţie poate să facă şi celor din jur. Dacă ţie îţi face rău mai bine nu îl fă. 
În încheiere îţi urez să ai o viaţă plină de fericire, iubire, dragoste, armonie şi bucurie în toate. Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!

0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *