Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

30 iul. 2016

43.Continuă să mergi în direcţia viselor tale partea 1!



Atunci când crezi că nu mai ai resurse interioare pentru a merge mai departe în direcția viselor tale oprește-te puțin și conștientizează ceea ce ai făcut până acum. Fă o listă cu strategiile aplicate și vezi care au fost rezultatele lor. De asemenea trage concluzii care să te ajute să îți îmbunătățești strategiile.
Cu cât vei avea mai multe strategii cu atât vei fi mai capabil să pui în practică mai multe vise. Se spune că maeștrii făurari au mereu strategii noi prin care reușesc să își împlinească visele. Astăzi vă voi prezenta o poveste remarcabilă.
Un tânăr pe nume Erik s-a născut cu o probleme de vedere la ochi. Din cauza acestei afecțiuni până la vîrsta de 7 ani el a văzut doar forme și umbre. Cu toate acestea el nu s-a lăsat bătut de viață și a jucat sportul său favorit baschetul.
În acele momente chiar dacă nu era o persoană normală ca cei din jur el avea mult entuziasm. Datorită acestuia el a reușit să învețe să fie un bun apărător. Astfel el a reușit să agite mâinile în aer în timp ce se apăra de adversari.
Într-un meci Eric a driblat și a aruncat mingea la coș, dar pentru faptul că nu vedea el a lovit tabela de marcaj. Mulțimea când a văzut acest lucru a tăcut. Din cauza umilinței Erick a plecat spre bancă.  
A doua zi el a revenit cu tatăl său pe teren. În acele momente Erik reușea să vadă doar marginile vopsite ale terenului. De aceea tatăl și fiul au măsurat la pas terenul numărând pașii de la o margină la alta. În scurt timp Erick a reușit să își calculeze poziția pe teren în timpul jocului.
Erick în acele momente nu realiza faptul că tatăl său îl învăța o strategie de care să se folosească toată viața sa. Soluția la problema lui Erick nu era abandonul ci o cale prin care să poată participa în continuare la joc.
Astfel tatăl său i-a transmis următoarea idee esențială: Maeștrii făurari au rezultate în viață nu datorită faptului că ei continuă să se confrunte cu poblemele, ci datorită faptului că ei au tot mai multe strategii prin care pot reuși.
Maeștrii făurari când văd că unele strategii nu dau rezultate își fac altele noi din mers. Ei au tăria, potențialul și caracterul de a se adapta din mers pentru a-și pune în aplicare visele.
De asemenea dacă văd că ceva din strategia lor nu dă roade reușesc ca în scurt timp să o modifice în funcție de persoanele cu care intră în contact. Modul lor de adaptare le permite să își realizeze cât mai multe visuri în viață.
Maeștrii făurari sunt cei care pot schimba destinele celor din jurul său. Ei sunt capabili să modeleze pe cei de lângă ei pentru ca aceștia să aibă succese în viață. Dacă te afli printre aceste persoane trebuie să te simți norocos pentru că soarta îți surâde și te ajută neîncetat să îți îndeplinești visele care pentru alții sunt nerealiste.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!



0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *