Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

24 mar. 2011

5.Modalităţi de combatere a persoanelor negative



Persoanele negative sunt persoane care nu au o viață fericită și fac tot posibilul să tragă în jos pe cei din jurul lor.Pentru a scăpa de ei trebuie să urmati următoarele sfaturi:
  • Nu bârfiti! Dacă vorbești despre defectele altora nu vei avea rezultate pozitive. Când cei din jurul tău fac altfel lucrurile înseamnă că ei văd altfel viașa decât cum o vezi tu. În alte situații o persoană a rezolvat o treabă mai bine ca tine. Nu trebuie să reiei detaliile acestor lucruri. De multe ori oamenii vor înflori detaliile pentru a întreține starea negativă.
  • Nu vă plângeți! Nu e vorba de criticile constructive, despre faptul că trebuie să învățăm din greșeli. Plângerile nu fac decât să atragă atenția asupra unei situații mai puțin favorabile.În momentul când plângi de ceva trebuie să faci ceva pentru a rezolva acel lucru.
  • Nu fiți dependenți! Majoritatea dintre noi avem prieteni care ne cer sfatul sau pur si simplu vor să se elibereze. Nu trebuie să le susținem punctele de vedere negative. Nu le intoarceți spatele dar nu le alimentați ideea că sunt victime. Ascultă-i si ajută-i să găsească partea pozitivă a lucrurilor.
  • Nu vă contaminați! Evitați să vă complicați în situații negative. Dacă ați intrat în așa ceva nu vă implicați emoțional în acea situație. Poți participa la o situație negativă dar nu trebuie să permiți ca nivelul tău emoțional să scadă la nivel negativ.
  • Evitați să vă considerați sfinți. După ce veți pune în aplicare aceste practici veți ajunge la concluzia ca viața vi se va schimba în bine. Dacă veți considera că nimeni nu e mai bun decat voi  vă veți înstrăina de restul lumii.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *